نرم کننده طبیعی مو با آووکادو

دانلود رمان های جدید | نایس بانو

دانلود رمان توتیای چشمم از مسیحه زادخو
دانلود رمان توتیای چشمم از مسیحه زادخو
دانلود رمان شوماخر از مسیحه زادخو
دانلود رمان شوماخر از مسیحه زادخو
دانلود رمان دکتر و ارباب جلد دوم مسیحه زادخو – پی دی اف
دانلود رمان دکتر و ارباب جلد دوم مسیحه زادخو – پی دی اف
دانلود رمان نت های هوس از مسیحه زادخو
نت های هوس - مسیحه زادخو
دانلود رمان پاراهور از مرضیه یگانه / فایل pdf جلد ۱ و ۲
رمان پاراهور - مرضیه یگانه
دانلود رمان خط و نشان از مسیحه زادخو با لینک مستقیم
خط و نشان - مسیحه
دانلود رمان کابوس‌ نامشروع‌ ارباب از مسیحه زادخو با فرمت pdf
کابوس نامشروع ارباب

نرم کننده طبیعی مو با آووکادو

دسته بندی : طب ورزش تاریخ : چهارشنبه 27 سپتامبر 2017

نرم کننده طبیعی مو با آووکادو

آواکادو درختی است که میوهٔ آن در گونهٔ گیاهان گل‌دار طبقه‌بندی می‌شود. این گیاه بومی آمریکای مرکزی و مکزیک است و تا ۲۰ متر رشد می‌کند و رشد خیلی سریعی دارد.

به گزارش خبرنگار سایت نایس بانو، اگر موهایی سالم و براق تر می خواهید، آووکادو بهترین گزینه است. آووکادو سرشار از چربی های خوب و مفید است که موها را نرم و روشن و غنی می کند.

ترکیبات :

۱ عدد آووکادو ی رسیده

۴ قاشق غذا خوری شیر نارگیل

۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون خالص

طرز تهیه :

آووکادو را در یک کاسه کاملا له کنید. به آرامی و در حال هم زدن شیر نارگیل و روغن زیتون را اضافه کنید. این نرم کننده طبیعی مو نباید زیاد شل و رقیق باشد، با این حال هر وقت احساس کردید محلول خیلی سفت می شود دیگر روغن اضافه نکنید.

چگونگی استفاده :

کمی از این مخلوط تقویت کننده مو را به همه جای موها خوب بمالید. از ریشه ها شروع کنید و به سمت نوک، موها راآغشته کنید.

بگذارید برای ۳۰ دقیقه روی موهایتان باقی بماند.

سپس موها را به خوبی با آب ولرم شستشو دهید.

ترکیبات:

حدود ۷۵٪ انرژی آووکادو از چربی می‌آید؛ که اکثر آن‌ها (۶۷٪ از کل) از نوع چربی اشباع همچون اسید اولئیک است.

دیگر چربی‌های غالب عبارتند از اسیدهای چرب و اسید لینولئیک.

ترکیب چربی‌ها به طوری تقریبی عبارت است از: یک درصد امگا ۳، چهارده درصد امگا ۶، هفتاد و یک درصد امگا ۹ (۶۵ درصد اولیک و ۶ درصد چرب)، و چهارده درصد چربی اشباع (اسید چرب).

بر اساس وزن آووکادو ۳۵٪ بیشتر از موز پتاسیم دارد. آووکادو سرشار از اسید فولیک و ویتامین K است و از منابع غذایی غنی برای ویتامین B6، ویتامین C و ویتامین E و اسید پانتوتنیک به شمار می‌آید.

آووکادو را از کجا تهیه کنیم؟

نهال‌های این گیاه در دهه ۴۰ شمسی از اکوادر وارد ایران شد ولی در ابتدا دچار سرما زدگی شد ولی بعد از گذشت چند سال با اب و هوای منطقه مورد کشت مقاومت ایجاد کرده که هر کدام از این درختان در حال حاضر ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ عدد میوه تولید می‌کنند. در ایران بیش از ۵۰ هکتار در شمال کشور به باغهای آووکادو اختصاص دارد و هر ساله حدود ۱۰۰ تن میوه تولید می‌شود.

943 بار دیده شده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 14
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.